Chevrolet service - VV Auto
vvautotesamen.png
Historiek

1975:
Start als eenmanszaak in verkoop 2de hands voertuigen en nieuwe Honda modellen, voornamelijk de Honda Civic. Onder de naam ‘VV AUTO’. Dit onder leiding van Louis en Gusta te Tessenderlo. Hun lancering was begonnen.

1982:
aanwerven van nieuwe kracht, tot op de dag van vandaag nog steeds een gerenommeerde waarde binnen VV auto, bij jullie allen bekend als Johnny Van Elven!

1983:
Snel bouwden zij hun bedrijf uit tot een gezonde en goed draaiende vestiging. Dit resulteerde dan ook in de opstart van VV auto als bvba samen met de Opkomst van het merk Daihatsu, bekend voor zijn betaalbare stadswagens. Hun eerste concessie was een feit.
Naast Daihatsu gaven zij ook het Maleisische merk Proton de kans zich te bewijzen op de Belgische markt. Met groot succes!

1988:
Hun groei kende geen grenzen. Te Deurne (Diest) werd een extra vestiging geopend om te voldoen aan het stijgende succes. Extra mankracht was een must! Familiale opvolging werd verzekerd door Nadine, Odette en Danny. Daarnaast werd het team dan ook versterkt door Eddy Vanderheyden. Ook vandaag nog staat hij in voor de service en verzorging van jullie voertuigen. Ook Eddy heeft zich ontplooid tot gevestigde waarde binnen het bedrijf.

1993:
De vestiging te Deurne werd gesloten en moest plaats maken voor gloednieuwe vesting in de H.Hartlaan te Tessenderlo. Waar we tot op de dag van vandaag jullie van alle nodige service kunnen voorzien.

1997:
Een nieuw verhaal kon beginnen samen met het Koreaanse Daewoo. Het team werd opnieuw versterkt. Deze keer door Philippe Verhaert. Ook hij genoot van de huiselijke sfeer en is nog steeds in onze werkplaats terug te vinden. Bedankt Philippe!

2001-2003:
Welkom Willy …. En Rob …., Willy en Rob verzorgen samen voor de netheid van de terrein en het onderhoud ervan. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat uw nieuw aangekochte voertuig steeds spik en span voor u klaar staat bij de aflevering.

2004:
Opkomst van het Koreaanse merk Ssangyong, bekend om zijn betaalbare SUV’s en terreinwagens. Dit was jammer genoeg echter een korte samenwerking tot 2008 waarna de Nederlandse invoerder van het merk over kop ging. De dag van vandaag heeft Ssangyong  in Belgie een 2de leven gevonden en zijn bekende (vernieuwde) types als de ‘Rexton’ opnieuw op onze Belgische markt te vinden.

2005:
GM groep neemt Daewoo over en gaat voortaan verder als Chevrolet. De samenwerking gaat nog enkele jaren verder maar loopt op zijn eind in 2013.

2008:
De werkplaats heeft opnieuw versterking nodig. Deze versterking werd geleverd door Peter …. Ook Peter vind men vandaag nog steeds terug in de werkplaats. Samen staan ze sterk met jaren ervaring!

2010:
De verkoop liep op rolletjes. Dit werd alleen maar beter door de komst van schoonzoon Karel Menschaert die samen en onder begeleiding van Danny de verkoop naar een nog hoger niveau tilden.

2014:
Er wordt onderhandeld en beraadslaagt, een nieuwe weg wordt ingeslagen met de toffe crew van Suzuki Belgium. Tot op heden verloopt de samenwerking als een geoliede machine en trachten we jullie mee te nemen in het prachtige Suzuki verhaal.

Heden:
Vandaag de dag staat VV auto bij jullie allen bekend als een gevestigde waarde waarbij:

  • De klant steeds op de eerste plaats komt.
  • U steeds terecht kunt voor al uw technische vragen.
  • U een ruim aanbod aan jonge 2dehands wagens kan vinden.
  • U betaalbare nieuwe Suzuki’s kan vinden met Japanse betrouwbaarheid.
  • U van een prima na-service kan genieten.
  • U terecht kan voor herstellingen in alle merken.
  • …….

Maak een afspraak